06 octubre 2022

GRÍFOLS ... Una Empresa Que Tiene Previstos unos Ingresos Para Este Año 2022 de 5800 Millones ... Y Que en Bolsa Vale 5500 Millones . El Riesgo de Opa Aumenta Día a Día . Sus Negocios Por Separado Valen Más Que el Total de la Compañía .

Què Passa Amb Grifols? (Tan Bé Que Anàvem...)

El Periple de la Companyia en els Darrers Anys és una Història D’èxit Que S’ha Vist Sobtadament Interrompuda Pel Pes Excessiu del Deute, Que Ha Posat Nerviosos Als Mercats .

EL ÚNICO PROBLEMA ES LA DEUDA . ... Cuyo Primer Vencimiento es en 2025 (de unos 1.700 millones) y el Siguiente No Llega Hasta 2027.

Grifols es troba en la situació que els seus negocis per separat valen més que el global de la companyia, un escenari propici per a l’aparició de bisturís sobre la taula del consell d’administració.


El negoci funciona i, realment, l’únic problema és el deute. Per tant, el risc de rebre una opa per part d’un competidor augmentarà cada dia .


Si ens entretenim en mirar les xifres de Grifols, comprovarem que la facturació esperada per a aquest 2022 és de 5.800 milions d’euros -molt per sobre dels exercicis anteriors-, i que el marge de negocis continua essent prou ample per acabar oferint beneficis a baix de tot del compte d’explotació. És a dir, el negoci funciona i realment l’únic problema és el deute. Per tant, en vista d’aquestes dades, si la cotització continua explorant nous mínims, el risc de rebre una opa per part d’un competidor augmentarà cada dia. ...